Ugglapraktiken 08-642 51 62
Lisa Uggla - 070-202 03 04Kerala ayurveda 2011 del 5


9-10/1 Läkning medelst vaggning

Måndagen förlöpte i omhändertagandets tecken (precis som om inte alla dagar gör det här!) Men jag blev verkligen ompysslad, personalen brydde sig och undrade hur jag mådde. Den lilla incidenten verkade också som en dörröppnare till de övriga gästerna som jag inte pratat så mycket med ännu. Plötsligt kände alla till ”fallet”! Men att vara här utan att ta behandlingar känns märkligt även om alternativen är synnerligen behagliga. 50 sidor i Shantaram lättsamt vaggande i en hängmatta är lyxigt.

Jag passade också på att byta bostad (på Rajah alltså), ville prova livet i en ”cottage” när en blev ledig, precis vid vattnet med egen hängmatta!

Dagsrytmen hade en positiv inverkan på läkningsprocessen, mina ”painkiller” låg orörda i sin påse, och jag mådde finfint. Blev övertalad av grannar att testa 06.30-yogan, vilket jag också gjorde. Att yoga i denna miljö, när gryning går över till dag, och till fåglars och cikadors sång är stämningsfullt. Myggmedel krävs dock, annars sätts simultankapaciteten på väl stora prov.

Gå vidare till del 6